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The restaurant has positive reviews in the most important gastronomic guides. Indeed, we are happy that our cure is identified not only by our guests, but also by the experts, of this field.
Here there are some articles, rewards and rewiews:
"Europa ist Europa ist Europa"
Gazzetta d'Alba - Luciano Bertello, martedì 27 ottobre 2020
Osterie d'Italia - Chiocciola 2019
Il Gatti-Massobrio - Faccino Radioso 2019
Sulian Life Week - January 2019
Booking.com Guest Rewiev Awards 2018
Convivium Reward 2018
La Stampa - Edoardo Raspelli, Thursday 21th December 2017
Guida critica golosa 2012
Premio il Golosario 2012
Cuisine Kingdom - December 2010 n. 12
Dove - settembre 2009
TG5 Gusto - The hazelnut cake by Maurizio
Civiltà del bere - Anno XXXII n°9 settembre 2005 pag. 121
Wine Spectator - jan. 31 - feb 28 2005, pag. 111
La Stampa - sabato 25 settembre 2004
La Stampa - sabato 5 giugno 2004 inserto "Tutto libri" pag.10
La Stampa - lunedi 31 marzo 2003
Essen & Trinken - Dolomiten Sonderheft (September 1999)
Mangia e Bevi - Gianni e Paola Mura, 1994
La Stampa - Edoardo Raspelli, friday 19th November 1993